Menu

Warto wiedzieć

Kategoria wpisów: WARTO WIEDZIEĆ

Ryby wędzone na zimno i na gorąco oraz suszone

Ryby wędzone na zimno, czy na gorąco? A może suszone? Na czym polega różnica?
Które z nich zachowują więcej wartości odżywczych?
Które uznawane są za rarytas?
Jakie formy przetwórstwa rybnego są najzdrowsze?
Chcesz poznać odpowiedzi na te pytania - zapraszamy na bloga Polskiej Grupy Rybnej.

Czytaj dalej...

RYBNE KONSERWY TERMICZNE

W A K A C J E !!!
Wybieracie się pod namiot, na camping? W góry, czy nad morze?
Wszędzie tam będą nie zastąpione KONSERWY RYBNE. Możesz zabrać je bez obaw - nie wymagają chłodzenia, a opakowanie jest trwałe. Nic nie smakuje tak w plenerze, jak rybka z puszki - czy to paprykarz, makrela w pomidorach, tuńczyk w oleju, czy rybna sałatka:) O konserwach na naszym blogu:) Zapraszamy.

Czytaj dalej...